Bellicher: Cel

Hoe bestrijd je iemand die jouw identiteit gebruikt? Michael is 's nachts getuige van een raadselachtig auto-ongeluk met fatale afloop. Na te zijn verhoord, wordt hij tot zijn stomme verbazing aangehouden. Waarom is niet duidelijk, maar de politie is ervan overtuigd dat ze hem moeten hebben.

Walter Chiari: Fino all'ultima risata

http://www.casanovamultimedia.it/produzioni/walter-chiari/ Walter Chiari, interpretato da Alessio Boni, in una miniserie televisiva che ne ripercorre l'avventurosa vita artistica e sentimentale. In onda in prima serata su Rai Uno domenica 26 e lunedì 27 febbraio 2012.

Levenslied

Vanaf 20 januari kun je kijken naar de nieuwe tiendelige Nederlandse dramaserie Levenslied, met in de hoofdrollen Anna Drijver, Cees Geel, Nadja Hüpscher, Sabri Saad el Hamus, Hans Dagelet, Caro Lenssen, Guy Clemens en Tijn Docter. Levenslied volgt de levens van de diverse leden van een zangkoor in Haarlem.

Bellicher: De Macht van Meneer Miller

Bellicher De Macht van Meneer Miller promo HD met Daan Schuurmans, Theo Maassen en Anna Drijver Bellicher; de Macht van meneer Miller draait om Michael Bellicher, werkzaam bij een van de grootste communicatieadviesbureaus ter wereld. Het is zijn werk om 'feiten zo gunstig mogelijk te presenteren'. Hij heeft enkele ministers als klant.