Columns

Anna heeft samen met schrijfster en journalist Hanna Bervoets een wekelijkse column in de Viva. Ze leerden elkaar kennen bij de opnames van 'Wie is de Mol?' en bespreken in Viva wekelijks een fenomeen.

Anna schreef voor vier edities van Libelle Nieuwscafé een bijdrage. Het thema was verwerkt in korte verhaaltjes over het leven van Lara, een ambitieuze vrouw in de veranderende stad.

 

Je Blijft

November 2010 verscheen Anna's debuutroman 'Je Blijft'.

Daaf is niet de knapste, niet de stoerste maar Daaf en Dora passen als Duplo in elkaar. Ze zijn onafscheidelijk. Samen nemen ze een bijbaantje als tekstschrijver waardoor ze op begrafenissen terechtkomen van mensen zonder nabestaanden. Daaf en Dora fietsen week in week uit naar de uitvaartdiensten, om deze onbekende mensen toch een laatste eer te bewijzen en een mooi afscheid te geven. Op de fiets naar huis maken ze plannen voor de toekomst. De toekomst samen.

Op een dag staat Dora achter de katheder zoals ze zo vaak heeft gestaan, maar ditmaal is alles anders. In de weken die volgen verliest Dora de grip op alles wat ze zo zorgvuldig met Daaf had opgebouwd. Vluchten is de enige optie, maar hoe moet je verdwijnen als het geluk onder de grond is begraven? Waar kun je heen als je nergens wilt zijn?

o.a. te koop bij bol.com ook als e-book 

je-blijft.jpg
je-blijft-3.jpg

'Je Blijft' is verschenen in mid-price met een nieuwe omslag. Het is de derde druk van deze debuutroman.

Andere schrijfactiviteiten

Artikel voor Amsterdam Magazine