Smoorverliefd

Smoorverliefd draait vanaf 12 september in de bioscoop! Volg de film op https://www.facebook.com/SmoorverliefdNL. Deze heerlijke romantische feelgoodfilm draait om de romantische verwikkelingen in de turbulente levens van vier vrouwen in Den Haag. Puberdochter Eva (Beatrice Hillen), haar chaotische moeder Judith (Susan Visser), haar brave tante Barbara (Anna Drijver) en ambitieuze grote zus Anna (Anna Raadsveld) maken er onder één Haags dak samen gezellig een potje van.

Loft

Regie: Antoinette Beumer. Met o.a.: Barry Atsma, Fedja van Huet, Jeroen van Koningsbrugge, Gijs Naber, Chico Kenzari, Kim van Kooten en Hadewych Minis. Vanaf 16-12-2010 in de bioscoop. LOFT vertelt het verhaal van vijf getrouwde mannen, die in het grootste geheim een loft delen voor hun buitenhuwelijkse activiteiten.

Komt een vrouw bij de dokter

Bioscooprelease: 26 november 2009 Stijn heeft alles voor elkaar; een eigen zaak, een mooie dochter en getrouwd met het lekkerste wijf van de hele wereld. Totdat er bij Carmen, zijn vrouw, borstkanker wordt geconstateerd. Een ziekte die hun leven volledig op zijn kop zet....

Bride Flight

Nu op DVD! Bride Flight, van de makers van De Tweeling, heeft een ware sterrencast met o.a. Waldemar Torenstra (Zomerhitte), Karina Smulders (Wild Romance) en Willeke van Ammelrooy (Antonia). Bovendien maakt Rutger Hauer zijn comeback in een Nederlandse film na ruim 25 jaar afwezigheid.