Speciale Kröller-Müller dag

In het Kröller-Müller museum is op dit moment de tentoonstelling Top 75 te zien ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van het museum. Samen met 23 anderen maakte ik een audio-tour langs een aantal van mijn favoriete werken. 

Voor zaterdag 9 november hebben het museum en ik iets bijzonders bedacht. Ik neem een aantal mensen mee op een reis langs mijn lievelingsschilderijen. Ik zal nog niet alles verklappen maar het wordt een bijzondere en poëtische reis.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@kmm.nl met als onderwerp 'Poëtische reis Anna Drijver', of via deze link. 

 

IMG_5124.JPG

Ubunutu Academy bezoek in Kaapstad

In april was Anna in Kaapstad om een workshop te geven aan de Ubuntu Academy. Ubuntu is een Nederlandse organisatie die door middel van theater, dans en muziek het leven van straatkinderen op verschillende plekken iets leuker maakt. In Kaapstad is een opleiding gevestigd die jongeren uit verschillende townships creatief opleidt. Kijk hier voor de site van Ubuntu Academy in Kaapstad. Of kijk hier voor de site van Ubuntu.

Anna is sinds vier jaar ambassadeur van Ubuntu. Eerder reisde ze naar een project in Bandung. Kijk hier naar het verslag van deze reis. 

Bezoek aan Blikkiesdorp

Bezoek aan Blikkiesdorp

Bezoek aan Bandung

Bezoek aan Bandung

Gouden Kalveren

Op vrijdag 4 oktober presenteert Anna de uitreiking van de Gouden Kalveren op de slotavond van het Nederlands Filmfestival.  Kijk hier voor meer informatie over het Nederlands Filmfestival.

Gouden-Kalf.jpg

Robeco Summer Nights - John Williams

Deze zomer presenteerde Anna in het Concertgebouw in Amsterdam een Robeco Summer Night concert. Op deze avond werd de filmmuziek van John Williams gespeeld door het Nederlands Symfonie Orkest onder leiding van dirigent Ernst van Tiel. De muziek was onder andere van de films Schindler's List, E.T., Indiana Jones en Star Wars.

Welkom

Welkom op deze vernieuwde site. We houden je graag op de hoogte van waar Anna mee bezig is.